سرپرست حوزه دانشجویی دانشگاه منصوب شد

۰۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۳ کد : ۲۹۰ انتصابات
سرپرست حوزه دانشجویی دانشگاه منصوب شد

دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه با صدور حکمی دکتر محمدمهدی چاری را به سمت سرپرست حوزه دانشجویی دانشگاه منصوب کرد. در متن حکم دکتر افراسیاب خطاب به دکتر چاری آمده است:

احتراماً با عنایت به تجارب اجرایی ارزنده و حسن عملکرد جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی و با حفظ سمت به عنوان سرپرست حوزه دانشجویی دانشگاه منصوب می‌شوید.

انتظار می رود با در نظر داشتن اهداف کلان سازمانی و دیدگاه جامع علمی و اجتماعی متکی بر اصول قوانین و مقررات دانشگاه و وزارت متبوع و با رعایت اصول اخلاقی و حرفه ای، از طریق تعامل موثر با سایر همکاران و بهره گیری از امکانات و ظرفیت های موجود، توان و تجربه خویش را درجهت تحقق اهداف و سیاست های تدوین شده و اجرایی شدن رسالت های تعیین شده بکار گیرید.

توفیق و سربلندی جنابعالی در انجام وظایف محوله را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر افراسیاب طی نامه‌ای جداگانه از زحمات دکتر مهدی دهمرده در زمان تصدی این سمت قدردانی نمود.