بازدید معاون محترم اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم از دانشگاه زابل
به گزارش روابط عمومی دانشگاه زابل؛
دکتر علی خطیبی معاون محترم اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز پنج شنبه 11 اسفندماه 1401در حاشیه سفر به استان سیستان و بلوچستان، با حضور در منطقه سیستان از امکانات، توانمندیها و پروژههای عمرانی دانشگاه زابل بازدید بهعملآورد.
معاون محترم اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم با همراهی هیات رئیسه دانشگاه زابل باحضور در یادمان شهدای گمنام دانشگاه ضمن ادای احترام به جایگاه والای شهدا، با آرمانهای امام راحل و شهدای هشت سال دفاع مقدس تجدید عهد و میثاق کرد.
دکتر خطیبی طی بازدید از ساختمانها، امکانات و تجهیزات دانشگاه زابل از جمله پژوهشکده زیست فناوری و آزمایشگاههای کشت بافت، ژنتیک، بیوتکنولوژی، میکروبیولوژی و فیزیولوژی؛ ضمن بررسی ظرفیتها و زیرساختهای علمی، پژوهشی و رفاهی موجود؛ روند اجرایی و پیشرفت پروژههای عمرانی دانشگاه را نیز مورد توجه قرارداد و در خصوص تامینِ اعتبار مورد نیاز جهت تقویت زیرساختها و تکمیل و تعیینتکلیف طرحهای نیمهتمام دانشگاه قول مساعد داد. در ضمن، وی با حضور در مجتمع بقیه ا... الاعظم (عج) چاه نیمه در جریان فعالیتها و اقدامات پژوهشی و توسعهای دانشگاه زابل طی سالهای گذشته نیز قرارگرفت.
در ادامه، معاون محترم وزیر علوم در نشست با شورای دانشگاه زابل، ضمن ابراز خرسندی از جایگاه، تجهیزات و توانمندیهای گسترده این دانشگاه، با تاییدِ اینکه مراکز وابسته به آموزش عالی همچون دانشگاه و پژوهشگاه زابل همواره بهعنوان نقطه اتکای مردم در این منطقه محسوب شدهاند؛ بر ضرورتِ تنوعبخشی به منابع درآمدی دانشگاهها وکاهش وابستگی آنها به بودجه عمومی کشور با درآمدزایی از طریق منابع بومیِ مولدساز تاکید کرد و سرمایهگذاری بر روی شرکتهای دانشبنیان و مجموعه خدمات مجتمع آزمایشگاهی دانشگاه زابل را از ابزارهای اساسی در تحقق این مهم و عاملی برای تاثیرگذاری هرچه بیشتر در رفع مشکلات اقتصادی منطقه دانست.
وی در پایان به تشریح محدودیتهای اقتصادی و اعتباری موجود و چالشهایی که این مساله به نظام آموزش عالی کشور تحمیل میکند پرداخت و با اشاره به تلاش شبانهروزی وزیر علوم تحقیقات فناوری و تیم مدیریتی وی برای احقاق حقوق جامعه دانشگاهی، ابراز امیدواری کرد که با برقراری تعامل سازنده با نهادهای قانونگذار بتوان برای رفع مشکلات اقتصادی آموزش عالی کشور گامهای اساسی و اثرگذاری برداشت.
دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه زابل نیز در این نشست ضمن تشریح فعالیتها و عملکردهای مختلف این دانشگاه، تلاشهای بیدریغ دکتر زلفیگل و شخص دکتر خطیبی در تامینِ حداکثری منابع اعتباری برای دانشگاههای کشور را ستود و با بیان اینکه دانشگاه زابل با نقشی که در تولید دانش وگسترش تعلیم و تربیت ایفا میکند؛ یکی از اصلیترین عوامل ماندگاری و میخ نقشه ایران در شرقی ترین نقطه کشور است افزود: ما در این دانشگاه امید تولید میکنیم و این بزرگترین رسالت دانشگاه در کنار دیگر وظایف و مسئولیتهایی است که برای تحقق آن بنیاد نهادهشدهاست.
نظر شما :