برگزاری آزمون های ارشد و دکتری با حضور بیش از سه هزار و سیصد داوطلب در دانشگاه زابل

۱۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۱ کد : ۲۹۶ اخبار دانشگاه

آزمون‌های ورودی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد سال 1402، طی روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۱و ۱۲ اسفند ماه همزمان با سراسر کشور در حوزه‌های امتحانی دانشگاه زابل برگزار شد.

آزمون ورودی دکتری در صبح پنجشنبه با حضور تعداد 548 داوطلب به تفکیک 274 خانم و 274 آقا در حوزه امتحانی ساختمان ابوسعید سجزی برگزار شد. در آزمون ورودی کارشناسی ارشد نیز در سه نوبتِ عصر پنج شنبه و صبح و عصر جمعه تعداد 2824 نفر داوطلب (1934 خانم و 890 آقا) در سه حوزه‌ی ساختمان ابوسعید سجزی، دانشکده ادبیات و سالن ورزشی امام رضا (ع) سایت قدیم حضور یافته و با یکدیگر به رقابت پرداختند.

با توجه به سهم قابل‌توجهی که دانشگاه زابل همواره در میزبانی ازبرگزاری آزمون‌های سراسری منطقه سیستان داشته است؛ فرآیندهای اجرایی این دو آزمون‌ نیز همچون همیشه با مشارکت و همراهی عوامل باتجربه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و با تکیه بر تجارب حاصل از برگزاری آزمون‌های ادوار گذشته؛ با رعایت کامل استانداردها و شیوه نامه‌های اجرایی ابلاغی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور در فضایی ایمن و آرام برگزار شد.

کلید واژه ها: آزمون آزمون ورودی دانشگاه زابل