پیام رئیس دانشگاه زابل به مناسبت ۱۲ فروردین، بزرگداشت روز جمهوری اسلامی

۱۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۲ کد : ۳۱۲ اخبار دانشگاه
پیام رئیس دانشگاه زابل به مناسبت ۱۲ فروردین، بزرگداشت روز جمهوری اسلامی

دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه در پیامی فرارسیدن 12 فروردین بزرگداشت روز جمهوری اسلامی را تبریک گفت. متن این پیام به شرح ذیل است:

باسمه تعالی

حرکت سرنوشت‌سازِ ملت ایران در راستای استقرار و استمرار انقلاب اسلامی و تحقق آرمانِ حق‌طلبی و عدالت‌جویی، در دوازدهم فروردین 58 به تحکیم و تثبیت رسید و تجلیِ مشارکت و همدلی بی‌سابقه‌ی مردم در تعیین سرنوشت خویش، فصل نوینی از بالندگی و بلوغ اجتماعی و سیاسی در نفی استیلای استبداد و استکبار را رقم زد.

بدینوسیله با ادای درود و احترام به روح بلند بنیان‌گذار کبیر انقلاب و تمامی شهیدان بلند مرتبه‌ی راه عزت و آزادی؛ حماسه سیاسی ملت ایران در اهدای حداکثریِ رای "آری" به تاسیس نظام "جمهوری اسلامی" را ارج می نهم و این روز گرامی را به تمامی هم میهنانم شادباش می‌گویم. از درگاه پروردگار متعال توفیقِ خانواده بزرگ دانشگاه زابل در مجاهدت و برنامه‌ریزی و ارتقای بهره‌وری برای ایفای نقشی بهینه در تحقق شعار سال و پیشبرد اهداف نظام آموزش عالی کشور را مسالت دارم.

کلید واژه ها: 12 فروردین آری به جمهوری اسلامی ایران جمهوری اسلامی ایران پیام رئیس دانشگاه