سرپرست امور مالی دانشگاه منصوب شد

۲۸ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۴ کد : ۳۲۷ انتصابات
سرپرست امور مالی دانشگاه منصوب شد

دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه با صدور حکمی خانم دکتر شریفه سرگلزایی را به سمت سرپرست امور مالی دانشگاه منصوب کرد. در متن حکم دکتر افراسیاب خطاب به خانم دکتر سرگلزایی آمده است:

احتراماً، نظر به مراتب تعهد و‌ تخصص سرکارعالی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان سرپرست امور مالی دانشگاه منصوب می‌شوید.

امید است با توکل به خدای سبحان و به‌کارگیری ظرفیت‌های موجود، در راستای تحقق اهداف تبیین شده در سیاست‌های کلان دانشگاه با رعایت دقیق قوانین اهتمام ورزیده و به‌ویژه در اجرای چارچوب‌های تعیین‌شده مساعی اکمل و اَحسن داشته باشید.

توفیق و سربلندی سرکارعالی در انجام وظایف محوله را از درگاه خداوند متعال مسالت دارم.

دکتر افراسیاب طی نامه‌ای جداگانه از زحمات دکتر چاری در زمان تصدی این سمت قدردانی نمود.