برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش وپرورش ویژه رشته شغلی آموزگار ابتدایی وآموزگاراستثنایی سال ۱۴۰۲ در حوزه‌های امتحانی دانشگاه زابل

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۵ کد : ۳۵۷ اخبار دانشگاه

آزمون استخدامی وزارت آموزش وپرورش ویژه رشته شغلی آموزگار ابتدایی وآموزگاراستثنایی سال 1402 در حوزه‌های امتحانی دانشگاه زابل برگزار شد. آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش ویژه رشته شغلی آموزگار ابتدایی و آموزگار استثنایی با حضور تعداد 4269 داوطلب به تفکیک 3482 خانم و 786 آقا درحوزه‌های شهرستان زابل به رقابت پرداختندکه ازاین تعداد 1700 داوطلب در حوزه‌های سایت جدید و قدیم دانشگاه زابل به رقابت پرداختند. با توجه به سهم قابل‌توجهی که دانشگاه زابل همواره در میزبانی از برگزاری آزمون‌های منطقه سیستان داشته است؛ برگزارکننده‌ی اصلی این آزمون‌ نیز دانشگاه زابل بوده و همچون همیشه با مشارکت و همراهی عوامل باتجربه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و با تکیه بر تجارب حاصل از برگزاری آزمون‌های ادوار گذشته؛ با رعایت کامل استانداردها و شیوه‌نامه‌های اجرایی ابلاغی در فضایی ایمن و آرام برگزار شد.

در ضمن، از اداره آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اسلامی زابل جهت همکاری در برگزاری آزمون با دانشگاه زابل نیز تشکر و قدردانی می‌شود.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی