انتخاب طرح پژوهشی ملی اعضای هیأت علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه زابل به عنوان طرح برگزیده دانشگاهی سال ۱۴۰۱

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۲ کد : ۳۵۹ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه زابل؛

از سوی اداره کل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، از طرح پژوهشی ملی اعضای هیأت علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه زابل به عنوان طرح برگزیده دانشگاهی سال 1401 تقدیر شد.

این طرح که با عنوان "تدوین مطالعات گونه­‌شناسی مسکن روستایی استان سیستان و بلوچستان به منظور تدوین توصیه­‌ها و الزامات طراحی معماری" بین دانشگاه زابل و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور منعقد شده بود و در شهریور ماه 1401 به اتمام رسیده است.

دکتر ابوالفضل حیدری، عضو هیأت علمی گروه معماری و مجری طرح، بیان کرد که این طرح با هدف کمک به حل مشکلات مسکن روستایی استان و بهبود کیفیت فضای زیست در روستاهای این استان تهیه شده است و نتایج حاصل از آن رسیدن به توصیه­‌ها و استانداردهای طراحی است که کیفیت زندگی در مسکن روستایی را افزایش می­‌دهد.

گفتنی است که دکتر جمشید داوطلب نیز به‌عنوان همکار طرح در این پروژه همکاری داشته است.

کلید واژه ها: طرح پژوهشی