قرار گرفتن دانشگاه زابل در رتبه ۲۸ نظام رتبه بندی نیچر ایندکس

۲۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۸ کد : ۴۲۷ اخبار دانشگاه
قرار گرفتن دانشگاه زابل در رتبه ۲۸ نظام رتبه بندی نیچر ایندکس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و بر اساس گزارش منتشر شده مؤسسـه اسـتنادى و پایـش علـم و فنـاورى جهـان اسلام (ISC)، دانشگاه زابل موفق به کسب رتبه 28 در نظام رتبه بندی نیچر ایندکس در بین 95 موسسه و سازمان علمی-پژوهشی کشور، در دوره زمانی یـک دسـامبر 2021 تـا 30 نوامبـر 2022 شد. شایان ذکر است کشـور ایـران در میـان کشـورهاى جهـان حائز رتبه 30 شـده اسـت و رتبه اول تا سوم ایران را دانشگاه شیراز، پژوهشگاه دانش های بنیادی و دانشگاه تهران کسب نمودند.

نیچر ایندکس یـک پایگاه اطلاعاتى متشـکل از وابسـتگى سـازمانى نویسـندگانى اسـت کـه در 82 نشـریه برتـر علـوم طبیعـی (Natural-Science) مقالـه چـاپ کـرده انـد. نیچـر ایندکس تعداد مطلق و تعداد سـهم کسـرى از انتشـار مقالـه در سـطح سـازمانى و ملـى را ارائـه مى دهـد و بـه ایـن ترتیـب، شـاخصى از خروجى و همکارى پژوهشـى بـا کیفیت در سـطح جهانـى اسـت. نیچـر ایندکس بـه صـورت ماهانـه روزآمد شـده و اطلاعـات یـک دوره 12 ماهـه را بـر روى وبـگاه خـود نمایـش مى دهـد.

کلید واژه ها: معاونت پژوهش و فناوری نیچر ایندکس