پیام رئیس دانشگاه در بزرگداشت هفته قوه قضائیه و سالروز شهادت آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام (ره)

۰۶ تیر ۱۴۰۲ | ۱۷:۲۴ کد : ۴۵۴ اخبار دانشگاه

دکتر پیمان افراسیاب رییس دانشگاه زابل طی پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران حضرت امام خمینی(ره)، فرارسیدن هفته قوه قضائیه را به همه تلاشگران این عرصه تبریک گفت. متن این پیام بدین شرح است:

«قوه قضائیه بازوی توانمند نظام اسلامی است» - مقام معظم رهبری

در تقویم جمهوری اسلامی ایران، هفتم تیرماه مقارن با شهادت مظلومانه آیت ا.. دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران ایشان را برای بزرگداشت یکی از اصلی ترین ارکان نظام جمهوری اسلامی در عدالت گستری و پاسداری از تمامیت قانون اساسی، ارج می نهیم و از این فرصت مغتنم برای تکریمِ تلاشِ متعالی و تعهد خالصانه ی مجموعه متعهد و خدوم قوه قضائیه و تمامی دست اندرکاران شریف امر قضا در تحقق حکومت عادلانه اسلامی در جامعه بهره می‌بریم.

بدین وسیله ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دکتر بهشتی و یاران شهید ایشان بویژه فرزند رشید سیستان شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی؛ توفیق و عزت مسئولان و کارکنان محترم نهاد قضا در مسیر گسترش عدالت و اجرای قوانین و موازین اسلامی و برقراری نظم و امنیت در کشور را از درگاه الهی خواستارم.

کلید واژه ها: پیام رئیس دانشگاه