پیام تبریک رئیس دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن «عید سعید قربان»

۰۷ تیر ۱۴۰۲ | ۲۱:۰۵ کد : ۴۵۷ اخبار دانشگاه
پیام تبریک رئیس دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن «عید سعید قربان»

دکتر پیمان افراسیاب رئیس دانشگاه زابل در پیامی فرارسیدن عید خجسته قربان را تبریک و تهنیت گفت. متن این پیام بدین شرح می‌باشد:

اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ خَیْرَ ما سَئَلَکَ مِنْهُ عِبادُکَ الصّالِحُونَ

پروردگارا بهترینِ آنچه بندگان شایسته‌ات از تو درخواست کردند را از تو می‌خواهم

"عید قربان" باشکوه ترین جلوه گاهِ شرافت و کرامت آدمی و عالی ترین مرتبه و مرحله ی عبودیت و بندگی و سرسپردگی در پیشگاهِ امر و اراده‌ی الهی است. این عید باشکوه، نمادی عظیم از برآمدن روزی نو و انسانی نو است که با تکیه بر فیض و عنایت رحمانی؛ رهیدگی از اسارت نفسانی و منیت و و تعلقات دنیایی را با به مسلخ بردنِ خودخواهی و خودمداری برای دستیابی به قرب الهی، به سرور می نشیند ومهیای عروج می گردد.

با پیشکشِ صمیمانه ترین درودها؛ فرارسیدنِ عید وارهیدن از بند نفس و جشن شکفتن یقین و ایمان، عید خجسته قربان را به همه مسلمانان جهان به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه زابل شادباش می گویم و از درگاه پروردگار بی‌همتا روزهای همراه با سلامتی، خرسندی و شادکامی را برای همگان آرزومندم. امیدوارم پروردگار سبحان، توفیق درک واقعی پیام این عید اضحی و نعمتِ هدایت عرفانی و معنوی برای رستگاری در آزمون های الهی را به همه ما عنایت فرماید.