افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه زابل به مناسبت هفته ملی پژوهش و فناوری

۱۵ آذر ۱۴۰۱ | ۲۰:۴۰ کد : ۵۲ اخبار دانشگاه

به مناسبت هفته ملی پژوهش و فناوری، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه زابل با شعار ملی «پژوهش و فناوری، پیشران تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین» با حضور هیات رئیسه دانشگاه، اعضای هیات علمی و دانشجویان افتتاح شد.

به منظور ارائه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه در این نمایشگاه، 8 غرفه به دانشکده های مختلف (کشاورزی، علوم پایه، فنی و مهندسی، هنر و معماری، ادبیات و علوم انسانی، آب و خاک، منابع طبیعی و دامپزشکی)؛ سه غرفه به کارآفرینان محلی؛ یک غرفه به پژوهشگاه زیست فناوری دانشگاه و یک غرفه به معاونت پژوهش و فناوری اختصاص یافته است. مقالات علمی پژوهشی، کتاب‌های چاپ شده، مجلات علمی-پژوهشی منتشرشده، اختراعات و محصولات دانش‌بیان و کارآفرینانه از عمده مواردی است که در این نمایشگاه ارائه شده‌است.

شایان ذکر است این نمایشگاه تا روز چهارشنبه 16/9/1401 در طبقه دوم ساختمان معاونت پژوهش و فناوری (کتابخانه مرکزی) از ساعت 11-8 صبح و 18-13 عصر دایر می‌باشد و بازدید برای عموم جامعه دانشگاهی آزاد است.

کلید واژه ها: فناوری پژوهش فناوری نمایشگاه پژوهشی غرفه دانشگاه پژوهش