دو عضو هیئت علمی دانشگاه زابل سرآمد علمی کشور شناخته شدند

۱۶ مهر ۱۴۰۲ | ۱۹:۵۴ کد : ۵۳۵ اخبار دانشگاه
دو عضو هیئت علمی دانشگاه زابل سرآمد علمی کشور شناخته شدند

در هشتمین آیین تجلیل از سرآمدان علمی کشور در سال 1402 که با حضور معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و وزیر علوم برگزار شد، 110 دانشمند کشور به‌عنوان سرآمدان علم و فناوری ایران اسلامی معرفی شدند.

دکتر مصطفی خواجه و دکتر علیرضا اویسی اعضای هیات‌علمی گروه شیمی دانشگاه زابل به‌عنوان سرآمد علمی سال ۱۴۰۲ انتخاب شده و لوح تقدیر خود را از معاون رئیس‌جمهور و وزیر علوم دریافت کردند. براساس این گزارش، بیشترین میزان ارجاع به مقالات علمی در نشریات معتبر، کیفیت مقالات و پژوهش‌ها در سه سال گذشته، از جمله شرایط دریافت امتیاز برای انتخاب سرآمدان علمی کشور بوده است. شایان ذکر است که دکتر دهقان معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در آئین تجلیل از سرآمدان علمی سال 1402، از ایجاد جایزه نفیسی در عرصه شناسایی دانشمندان فعال در حوزه دانش‌بنیانی در سال آینده خبر داد. دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری نیز افزایش سرمایه‌گذاری در عرصه علم و پژوهش را برای دستیابی به قدرت ضروری دانست.