پیام تبریک رئیس دانشگاه زابل به مناسبت موفقیت اعضای هیأت علمی این دانشگاه، به جهت درخشش نام آنها در فهرست سرآمدان علمی کشور و دو درصد دانشمندان برتر دنیا

۱۷ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۲ کد : ۵۴۰ اخبار دانشگاه

دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه با صدور پیامی ضمن تبریک موفقیت غرورآفرین اعضای هیأت علمی دانشگاه، از آنها به دلیل اعتلای نام دانشگاه زابل قدردانی کرد. متن پیام رئیس دانشگاه زابل به این شرح است:

دانشمندان فرهیخته

جناب آقایان دکتر بهروز کشته گر، دکتر مصطفی خواجه، دکتر محمدرضا رخشانی، دکتر عباس رهدار، دکتر علیرضا اویسی، دکتر احسان احمدی فر و سرکار خانم دکتر فاطمه کاراندیش؛

خبر موفقیت شما به عنوان اعضای خانواده‌ی دانشگاه زابل سبب اعتلای نام این دانشگاه شد و اینجانب صمیمانه از شما متشکرم.

درخشش نام تان در فهرست سرآمدان علمی کشور و دو درصد دانشمندان برتر دنیا، نشان از کیفیت بالای فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی و تلاش و عزم جدی شما در رسیدن به قله های رفیع علم و کمال دارد. بدون شک این رویداد عظیم و دستاوردهای این موفقیت غرورآفرین سبب ایجاد انگیزه و فضای شورآفرین علمی در بین مسئولین، اساتید و دانشجویان این دانشگاه خواهد شد.

توفیق ورود به دروازه های دنیای علم و دانش موهبتی است از سوی خداوند علیم، که بی شک آدمی در سایه تلاش و جهد در کسب دانش از این موهبت بهره مند خواهد شد.

اینجانب نیز همراه با خانواده ی دانشگاه زابل، کسب این موفقیت غرورآفرین را به شما رهجویان مسیر علم و تعلم تبریک عرض می نمایم و از خداوند متعال استمرار موفقیت وتداوم دانش اندوزی را برایتان خواستارم و امیدوارم همواره سبب اعتلای نام منطقه سیستان و دانشگاه زابل باشید و همواره برای میهن اسلامی و عزیزمان ایران افتخار آفرینی نمائید.

کلید واژه ها: پیام رئیس دانشگاه