در چهارمین دوره هفته کتاب ملی کشاورزی و منابع طبیعی: عضو هیات علمی دانشگاه زابل با سردبیری مجله برتر منتخب و مشارکت در تالیف کتاب برگزیده کشوری سال ۱۴۰۱ افتخارآفرین بود

۱۲ آذر ۱۴۰۱ | ۲۰:۵۳ کد : ۵۵ اخبار دانشگاه

در چهارمین دوره هفته کتاب ملی کشاورزی و منابع طبیعی؛ مجله علمی  Journal of Insect Biodiversity and Systematicsوابسته به انجمن علمی حشره شناسی ایران به سردبیری دکتر احسان رخشانی عضو هیات‌علمی دانشگاه زابل به عنوان "مجله علمی برتر" معرفی گردید و کتاب چند‌فصلی Biological Control of Insect and Mite Pests in Iran ْ از انتشارات Springer نیز به عنوان "کتاب برتر" برگزیده شد.

همزمان با برگزاری چهارمین دوره هفته کتاب ملی کشاورزی و منابع طبیعی که با حضور مقامات محترم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت فرهنگ با شعار "کشاورزی دانش بنیانْ‌تولید ملی و امنیت غذایی" برگزار‌شد، مجله Journal of Insect Biodiversity and Systematics به عنوان مجله علمی برتر کشور برگزیده و معرفی شد. صاحب امتیاز این مجله، انجمن حشره‌شناسی ایران است و توسط انتشارات دانشگاه تربیت مدرس میزبانی می‌شود. سردبیر این مجله که به زبان انگلیسی انتشار یافته و در پایگاه‌های علمی و علم سنجی مختلف مانند Web of Science (WOS) و Scopus نیز نمایه شده است، دکتر احسان رخشانی عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل می‌باشد.

لازم به ذکر است در همین مراسم کتب برگزیده کشوری نیز انتخاب و طی آن کتاب چند فصلی Biological Control of Insect and Mite Pests in Iran ْ از انتشارات Springer نیز به عنوان کتاب برتر شناخته شد. این کتاب در ۱۵ فصل توسط جمعی از اساتید و متخصصان ایرانی تالیف و فصل نهم این کتاب با عنوان Aphid Parasitoids: Aphidiinae (Hym., Braconidae)  توسط دکتر احسان رخشانی نوشته شده است.  ویراستاران علمی این کتاب چندفصلی آقایان دکتر جواد کریمی (استاد دانشگاه فردوسی مشهد) و دکتر حسین مددی (استاد دانشگاه بوعلی سینا همدان) هستند.

چهارمین دوره هفته کتاب ملی کشاورزی و منابع طبیعی، توسط سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد و طی آن کتاب‌ها، مجله‌های علمی، مجله‌های ترویجی کشاورزی و آثار ترویجی برتر در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی معرفی شدند و از مولفان و پدیدآورندگان آن‌ها تقدیر به‌عمل‌آمد.

کلید واژه ها: کتاب هفته کتاب چهارمین دوره هفته کتاب دوره هفته کتاب کتاب ملی کتاب ملی کشاورزی منابع کتاب ملی کشاورزی کشاورزی ملی کشاورزی هفته کتاب ملی کشاورزی