افتتاح پروژه خوابگاه دانشجویی دانشگاه زابل توسط رئیس صندوق رفاه دانشجویان کشور

۲۴ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۴ کد : ۵۵۱ اخبار دانشگاه
افتتاح پروژه خوابگاه دانشجویی دانشگاه زابل توسط رئیس صندوق رفاه دانشجویان کشور

آیین افتتاح پروژه عمرانی دانشگاه زابل شامل ساختمان خوابگاه دانشجویی دخترانه، روز دوشنبه 24 مهرماه 1402 باحضور دکتر مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان کشور برگزار شد.

شایان ذکر است پروژه خوابگاه دانشجویی دخترانه دانشگاه زابل با زیربنایی بالغ بر 3600 مترمربع، امروز به صورت رسمی مورد افتتاح قرار گرفت. این پروژه در 4 طبقه و در مجموع 62 اتاق 4 تخته با مساحت هر اتاق 23 مترمربع، دارای سرمایش و گرمایش اسپیلت، دیزل ژنراتور برق اضطراری، آب گرم از طریق موتورخانه، سالن مطالعه، سالن تلویزیون، سرویس بهداشتی و اتاق نگهبانی است که صبح امروز با حضور دکتر گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان، رییس و مسئولین دانشگاه زابل مورد افتتاح قرارگرفت.

گفتنی است در حاشیه برنامه افتتاح پروژه عمرانی مذکور، امکانات و دستاوردهای عمرانی و تجهیزات رفاهی دانشجویی دانشگاه زابل از قبیل خوابگاه هامون، خوابگاه فاطمیه، سلف سرویس، موتورخانه مرکزی دانشگاه و اماکن ورزشی دانشگاه نیز توسط رئیس صندوق رفاه دانشجویان کشور مورد بازدید قرار گرفت و گزارشی از فعالیت حوزه های مختلف دانشگاه نیز توسط دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه زابل به حضور وی ارائه شد.

کلید واژه ها: افتتاحیه خوابگاه