ارتقای مرتبه ۱۷ عضو هیات علمی دانشگاه

۱۱ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۱ کد : ۷۲۵ اخبار دانشگاه
ارتقای مرتبه ۱۷ عضو هیات علمی دانشگاه

رتبه دانشگاهی یک عضو هیات علمی دانشگاه زابل به مرتبه استاد تمام، 9 عضو هیات علمی به مرتبه دانشیار و 7 عضو هیات علمی نیز به مرتبه استادیار ارتقا یافت.

چهارمین جلسه از دور چهارم هیات ممیزه دانشگاه زابل در تاریخ 7 دی ماه 1402 با دستور کار بررسی پرونده‌ اعضای هیأت علمی متقاضی ارتقاء مرتبه برگزار و طی آن تعداد 17 پرونده حائز شرایط ارتقای مرتبه علمی شناخته شد.

طی این جلسه دکتر محمود رمرودی عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی به مرتبه استاد تمام ارتقا یافت.

آقایان دکتر اسماعیل سیدآبادی؛ محمد حدادی؛ رضا دهمرده بهروز؛ مرتضی صابری؛ علیرضا اویسی؛ مجتبی بهروزی؛ حسین کمال‌الدینی؛ علی شهریاری و خانم دکتر ملیحه عرفانی از مرتبه علمی استادیار به دانشیار ارتقا یافتند.

آقایان دکتر جابر پاریاب؛ مرتضی اصغری مقدم؛ حسینعلی عنایت مهری؛ هادی صبوری و خانم‌ها دکتر مرضیه مروتی؛ نجمه قنبری و سیده محدثه میری نیز از مرتبه علمی مربی به مرتبه استادیار ارتقا یافتند.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت‌های ارزنده را به جامعه دانشگاهی زابل شادباش می‌گوید و توفیق روز افزون و تداوم موفقیت‌ تمامی اعضای هیات علمی دانشگاه را از درگاه خداوند متعال خواستار است.