برگزاری آزمون های ارشد و دکتری با حضور بیش از دو هزار داوطلب در دانشگاه زابل

۰۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۰ کد : ۸۰۸ اخبار دانشگاه
برگزاری آزمون های ارشد و دکتری با حضور بیش از دو هزار داوطلب در دانشگاه زابل

آزمون‌های ورودی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد سال 1403، روز جمعه 4 اسفند ماه همزمان با سراسر کشور در حوزه‌های امتحانی دانشگاه زابل برگزار شد.

آزمون ورودی دکتری در عصر جمعه با حضور تعداد 413 داوطلب به تفکیک 191 خانم و 222 آقا در حوزه امتحانی ساختمان ابوسعید سجزی برگزار شد. در آزمون ورودی کارشناسی ارشد نیز در دو نوبتِ صبح و عصر جمعه، تعداد 1598 نفر داوطلب (1105 خانم و 493 آقا) در حوزه‌های دانشکده ادبیات در سایت جدید و سالن ورزشی امام رضا (ع) در سایت قدیم حضور یافته و با یکدیگر به رقابت پرداختند.

با توجه به سهم قابل‌توجهی که دانشگاه زابل همواره در میزبانی از برگزاری آزمون‌های سراسری منطقه سیستان داشته است؛ فرآیندهای اجرایی این دو آزمون‌ نیز همچون همیشه با مشارکت و همراهی عوامل باتجربه و با تکیه بر تجارب حاصل از برگزاری آزمون‌های ادوار گذشته؛ با رعایت کامل استانداردها و شیوه نامه‌های اجرایی ابلاغی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور در فضایی ایمن و آرام برگزار شد.