افتتاح نمایشگاهی از ۲۵ سال پژوهش در شهر سوخته "اسطوره ای که تاریخ شد"

۱۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۸ کد : ۸۲۱ اخبار دانشگاه
افتتاح نمایشگاهی از ۲۵ سال پژوهش در شهر سوخته "اسطوره ای که تاریخ شد"

به گزارش روابط عمومی دانشگاه زابل؛

نمایشگاه شهر سوخته "اسطوره‌ای که تاریخ شد"  با هدف نشان دادن ویژگی­های فرهنگی و تمدنی محوطه باستانی و جهانی «شهرسوخته» در دانشگاه زابل با همکاری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، موزه ملی ایران، پژوهشگاه میراث فرهنگی، گروه پژوهشی شهر سوخته و دانشگاه سالنتو برپا شد.

این نمایشگاه که حاصل 25 سال پژوهش­های باستان­شناسی در شهر سوخته است با حضور دکتر کلانتری معاون فرهنگی ورازت علوم، حجت الاسلام والمسلمین فرجیان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه زابل، دکتر افراسیاب ریاست دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه زابل، اعضای هیات علمی و دانشجویان افتتاح گردید. در این نمایشگاه بیش از 110 تابلو از یافته­های  شاخص و مطالعات میان رشته­ای بر روی آنها، به نمایش در آمده است.

شایان ذکر است این نمایشگاه تا روز چهارشنبه 1402/12/16در طبقه دوم ساختمان معاونت پژوهش و فناوری (کتابخانه مرکزی) دایر می‌باشد و بازدید برای عموم جامعه دانشگاهی آزاد است.