پیام رئیس دانشگاه زابل به مناسبت ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی

۱۲ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۰:۲۶ کد : ۸۳۹ اخبار دانشگاه
پیام رئیس دانشگاه زابل به مناسبت ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی

دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه در پیامی فرارسیدن 12 فروردین بزرگداشت روز جمهوری اسلامی را گرامی داشت. متن این پیام به شرح ذیل است:

باسمه تعالی

دوازدهم فروردین یادروزِ عزم تاریخی مردم ایران برای تجلیِ اراده و ایستادگی و تبلورِ اتحاد و ایمان است. بزرگداشت حماسه ای سیاسی است که پس از حرکت و مجاهدت توفنده‌ی مردم برای نفی استیلای استبداد و استکبار؛ سرآغاز حکومت و سیاستی مبتنی‌بر دیانت را به رای قاطعانه "آری" پی‌ریزی کرد و با پایداری و مقاومتِ اسلامی مردم، به آن استمرار و تداوم بخشید.
اینجانب دوازدهم فروردین ماه، تجلی یکی از ماندگارترین صفحات زرین انقلاب اسلامی و سالروز تاریخی تأسیس نظام جمهوری اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) را گرامی داشته و ضمن اهدای درود و تجدید بیعت با آرمان‌های شهدای والا مقام انقلاب اسلامی، از درگاه خداوند سبحان موفقیت و سربلندی جامعه دانشگاهی کشور و تمامی خدمتگزاران صدیق نظام اسلامی، در اجرای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، جهت پیشبرد اهداف نظام و تداومِ اقتدار و اعتلای نام و جایگاه ایران عزیز در جهان را مسالت می نمایم.