رویداد «مِتُد» در راستای نظام حل مسائل کشور با شرکت بیش از ۱۴۰۰ دانشجو در دانشگاه زابل برگزار شد

۰۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۱:۰۵ کد : ۹۹۱ اخبار دانشگاه

دوره فرهنگی آموزشی مِتُد بر اساس نیازسنجی اولیه‌ای که از خود دانشجویان انجام گرفت در قالب حل مسئله بصورت علمی به مرحله اجرا رسید.

در مرحله اول پیش از ۱۴۰۰ نفر از دانشجویان دختر و پسر در این دوره ثبت نام کردند و به گروه‌های تشکیلاتی و کارگروهی ۵ نفره تقسیم شدند. سپس این دوره که ۴ روز به طول انجامید با حضور بیش از ۴۰ نفر از اساتید خبره کشوری که تخصص در حل مسئله داشتند برای نخستین بار و در دانشگاه زابل اجرا شد.

مرحله اول این دوره آموزشی به صورت عمومی برگزار شد و از بین تیم‌هایی که شرکت کردند، ۲۰ تیم برتر انتخاب خواهند شد و قرار است در مرحله بعدی که در مهر ماه برگزار خواهد شد به کارهای تخصصی‌تری پرداخته و امید است بخشی از مسائل استان و منطقه سیستان توسط این دانشجویان توانمند مورد بررسی قرار گیرد.

در نهایت با هماهنگی‌هایی که با مجموعه‌های دولتی انجام شده است راهکارهای خروجی به مرحله اجرایی در قسمت‌های مختلفی که نیاز باشد اجرا خواهد شد.