اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی - در خصوص تمدید انتخاب واحد نیمسال اول ۱۴۰۴- ۱۴۰۳

۲۸ شهریور ۱۴۰۳ | ۲۲:۱۹ کد : ۱۰۸۸ اطلاعیه ها

به اطلاع کلیه دانشجویانی که به دلیل نقص پرونده ثبت نامی، عدم پرداخت شهریه و یا اخذ مجوز ادامه تحصیل از طریق کمیسیون موارد خاص و شورای آموزشی دانشگاه موفق به انتخاب واحد در موعد مقرر نشده اند، میرساند؛

مهلت انتخاب واحد ترم جاری برای روزهای سه شنبه ۱۴۰۳/۷/۳ و چهارشنبه ۱۴۰۳/۷/۴ تمدید گردید لذا کلیه دانشجویان در تمام مقاطع تحصیلی می توانند نسبت به انتخاب واحد خود در بازه زمانی فوق اقدام نمایند.

تذکر:

• آخرین مهلت ثبت درخواست های افزایش سنوات و کمیسیون و ... تا تاریخ دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۲ می باشد لذا کلیه درخواست های پس از آن منجر به مرخصی تحصیلی با احتساب در سنوات می گردد.
  • ضمناً در بازه زمانی حذف و اضافه (۱۴۰۳/۷/۱۴ لغایت ۱۴۰۳/۷/۱۸) دانشجویان فقط مجاز به حذف و اضافه دو درس می باشند.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

کلید واژه ها: آموزشی انتخاب انتخاب واحد واحد اضافه ثبت