اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی در خصوص دانشجویان متقاضی ترم تابستان ۱۴۰۲-۱۴۰۱

۰۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۸ کد : ۴۰۷ اطلاعیه ها

به اطلاع می رساند کلیه دانشجویان متقاضی ترم تابستان ۱۴۰۲ -۱۴۰۱ می توانند نسبت به تکمیل درخواست خود در سیستم گلستان دانشگاه زابل، از تاریخ  ۱۴۰۲/۳/۱۳ لغایت ۱۴۰۲/۳/۳۱ اقدام نمایند.

ضوابط کلی:

* اخذ و گذراندن حداکثر ۳ عنوان درسی به ارزش ۶ واحد از میان دروس پایه و عمومی، در ترم تابستان مجاز می باشد.

* دانشجو مجاز به گذراندن دروس خارج از فرم ترم تابستان نمی باشد.

* اخذ دروس پس از تائید گروه مربوطه مورد پذیرش است (از دروس گروه معارف تنها مجاز به اخذ یک عنوان درسی می باشد).

لازم به یادآوری است پس از تائید نهایی فرم توسط دانشجو، می بایست تقاضای فوق توسط کارشناس گروه، مدیر گروه، آموزش دانشکده و اداره خدمات آموزشی تائید گردد.

در کلیه مراحل نیازی به مراجعه حضوری دانشجو به دانشگاه مبدا نیست و دانشجو می تواند از طریق مراجعه به سیستم گلستان پرینت نهایی درخواست را اخذ نماید.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

کلید واژه ها: گروه دانشجو اخذ دروس ترم ترم تابستان تابستان