اطلاعیه ترم تابستان ۱۴۰۳ـ۱۴۰۲

۰۵ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۰ کد : ۹۸۳ اطلاعیه ها

قابل توجه کلیه دانشجویان متقاضی ترم تابستان ۱۴۰۳-۱۴۰۲

به اطلاع می رساند کلیه دانشجویان متقاضی ترم تابستان ۱۴۰۳ـ۱۴۰۲ می توانند  نسبت به تکمیل درخواست خود در سیستم گلستان دانشگاه زابل، از تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۲ لغایت ۱۴۰۳/۳/۳۰  اقدام نمایند.

ضوابط کلی:

* اخذ و گذراندن  حداکثر ۳ عنوان درسی  به ارزش ۶ واحد از میان دروس پایه و عمومی، در ترم تابستان مجاز   می باشد. (از دروس گروه معارف تنها مجاز به اخذ یک  عنوان درسی  می باشد).

* دانشجو مجاز به گذراندن دروس خارج از فرم ترم تابستان نمی باشد.

* اخذ دروس پس از تائید گروه مربوطه مورد پذیرش است .

راهنمای درخواست ترم تابستان ۱۴۰۳-۱۴۰۲

لازم به یادآوری است پس از تائید نهایی فرم توسط دانشجو، می بایست تقاضای فوق توسط کارشناس گروه، مدیر گروه، آموزش دانشکده و اداره خدمات آموزشی تائید گردد.در کلیه مراحل نیازی به مراجعه حضوری دانشجو به دانشگاه مبدا نیست و دانشجو می تواند از طریق مراجعه به سیستم گلستان پرینت نهایی درخواست را اخذ نماید.

معاونت آموزشی وتحصیلات تکمیلی دانشگاه

کلید واژه ها: ترم ترم تابستان ترم تابستان 1403 ترم تابستان 1403 1402 تابستان تابستان 1403 تابستان 1403 1402 دانشجو اخذ