دستورالعمل فرصت کوتاه مدت تحقیقاتی

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۳ کد : ۱۵۲ اطلاعیه ها

شیوه نامه فرصت کوتاه مدت ( فرم وثیقه _ پیوست شماره 1 : کاربرگ استفاده از فرصت تحقیقاتی کوتاه مدت داخل و خارج از کشور  _ طرح و هدف از گذراندن دوره فرصت تحقیقاتی خارج از کشور  _ پیوست شماره2 : فرم تعهد کارمندی دانشجویان دوره دکتری جهت استفاده از فرصت تحقیقاتی _  فرم (104): فرم پذیرش مقاله و تمدید مدت فرصت تحقیقاتی _ کاربرگ استفاده از فرصت کوتاه مدت تحقیقاتی داخل و خارج از کشور  )

فرم های فرصت مطالعاتی

نمونه فرم تعهد کارمندی

نمونه فرم وثیقه ملکی

راهنمای ثبت نام در سامانه سجاد

مدارک لازم:

دانشجو می بایست قبل از ارائه فرم های فرصت مطالعاتی در سامانه سجاد ثبت نام نموده و کد رهگیری ثبت نام را به کارشناس مربوطه ارائه نماید.

1. نامه موافقت دانشکده متقاضی در خصوص استفاده دانشجو از فرصت کوتاه مدت تحقیقاتی

2. کاربرگ مشخصات متقاضی استفاده از فرصت کوتاه مدت تحقیقاتی تایپ شده و تایید شده. (فرم 101 اصل و یک نسخه کپی)

3. کاربرگ مشخصات لاتین متقاضی تایپ شده بر اساس اطلاعات گذرنامه. (فرم 102 اصل و یک نسخه کپی)

4. فرم 103 به همراه درج شماره حساب دانشجو در بانک تجارت

5. نامه موافقت دانشکده متقاضی در خصوص استفاده دانشجو از فرصت کوتاه مدت تحقیقاتی.

6. تعهد محضری. (اصل و یک نسخه کپی)

7. اصل و تصویر مدرک زبان. (اصل و 1نسخه کپی)

8. تصویر کارت ملی دانشجو. (2 نسخه)

9. تصویر صفحه اول گذرنامه دانشجو. (2 نسخه)