مجله «تحقیقات علوم زراعی در مناطق خشک» موفق به اخذ نمایه استنادی در ISC شد

۰۶ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۰ کد : ۲۳ اطلاعیه ها

نشریه "تحقیقات علوم زراعی در مناطق خشک" دانشکده کشاورزی  در لیست نشریات پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) قرار گرفت.

نشریه تحقیقات علوم زراعی در مناطق خشک، یک دو فصلنامه علمی پژوهشی با دسترسی آزاد است که با صاحب امتیازی دانشگاه زابل به منظور تحقق رسالت خود که ‌گسترش دانش علوم زراعی در مناطق خشک است، تحقیقاتی را در مورد نحوه مدیریت گیاهان زراعی، ارائه راهکارهایی برای گسترش تولید محصولات کشاورزی و بهبود کیفیت محصولات زراعی در مناطق خشک، تحلیل‌ اقتصادی و پایداری تولید محصولات زراعی با اتکاء به دیدگاه‌های بوم‌شناختی و اقتصاد اکولوژیک، عملیات زراعی در جهت بهبود وضعیت محیط زیست، و ارزیابی آثار زیست محیطی تولید محصولات زراعی منتشر می‌کند.

قابل به ذکر است سردبیر این نشریه دکتر محمدرضا اصغری‌پور و مدیر مسئول دکتر اسماعیل سیدآبادی اساتید گروه زراعت دانشکده کشاورزی، می باشند.

لینک مجله تحقیقات علوم زراعی در مناطق خشک در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام

کلید واژه ها: d8 زراعی علوم زراعی محصولات زراعی تحقیقات علوم زراعی زراعی مناطق زراعی مناطق خشک d9 علوم تحقیقات علوم